Mekanizmi i promocionit

Bli produktet Duracell

Bli produktet Duracell në supermarkete apo pikat e ndryshme të shitjes në Shqipëri.

Ruaj kuponin tatimor dhe regjistrohu online

Dërgo një foto të kuponit tatimor në faqen "Luaj Tani".

Dhuratat e promocionit

iPhone X

Fito një nga 3 iPhone X në ngjyrën Space Grey.