Promocioni "Duracell Gifts 2019-2020" do të ketë 3 fitues.

Përzgjedhja për fituesin e parë do të bëhet në datën 26 dhjetor 2019, ndërsa 2 fituesit e tjerë do të shpallen më 31 janar 2020.

Shfletoni Kushtet dhe Kriteret e Lojës për më shumë informacion.

Të gjithë fituesit e promocionit

31 janar

Aferdita Rrapaj Fier
Irisi Xhengo Tiranë

26 dhjetor

Eduard Krasniqi Tiranë