Promocioni Kombëtar "Duracell Gifts 2019-2020"

Bli produktet Duracell, ruaj kuponin tatimor dhe regjistrohu online për të fituar një nga 3 iPhone X. Shfleto faqen "Loja" për të mësuar më shumë

Të gjithë kuponat e regjistruar në fushatën promovuese duhet të ruhen për referenca të mëtejshme. Një numër kuponi tatimor mund të regjistrohet vetëm një herë!

Periudha e fushatës promovuese është 22/11/2019 deri më 30/01/2020. Lexoni më shumë rreth Kushteve e Kritereve të lojës.